Pre-loader
Posted in Events, News on Feb 18, 2022

Добредојдовте на нашата нова веб страна

Добредојдовте на нашата нова веб страна

Нашата примарна дејност е изработка на фиберглас фасадна мрежа со висок квалитет. Нудиме неколку производи и тоа Megafix 145g и Megafix 160g.

Нашите суштински вредности

Експертиза
Постојано учиме за да можеме да развиваме иновативни решенија. Користиме најсовремени системи и процеси за изработка на нашите производи.

Страст
Го работиме тоа што го сакаме и горди сме на производите што ги нудиме. Горди сме на тоа што сме експерти во нашето подрачје на работа.

Квалитет
Нашата тајна за квалитет ја темелиме врз континуираното подобрување на решенијата и љубовта во работата. Преферираме квалитет!

Вниманието кон купувачите
Потоплно се трудиме да ги разбереме потребите на нашите купувачи и за нив обезбедуваме решенија со додадена вредност. Нашиот успех зависи од успехот на нашите купувачи.

Mega Trade Production е застапен на повеќе пазари низ светот!
Благодарение на добро организирата мрежа од повеќе партнери и дистрибутери, производите на Mega Тrade Production се достапни на повеќе пазари.