Pre-loader
Posted in Tips on Mar 17, 2022

Начин на употреба на фиберглас мрежата

Начин на употреба на фиберглас мрежата

Стаклената фасадната мрежа служи за зајакнување на израмнувачката маса и претставува составен дел на термофасадниот слој и подлогата од малтер или гипс. 1 топче на фасадна мрежа e доволно за 45-50 м2. Фасадната мрежа се нанесува со помош на лепак со препорачана дебелина на слој од 6мм.

Начин на пакување
Секоја ролна од MegaFix 145g и MegaFix 160g е спакувана во соодветна најлонска кеса. На секоја ролна има декларација за производот. При испорака ролните се пакираат во картонски кутии по 30 ролни во кутија. Со тоа обезбедуваме квалитетно пакување на производот и сигурна заштита од несакани дејства при транспорт.

Минималната количина за нарачка во Р.С.Македонија е 100 ролни. За сите други меѓународни нарачки минималната количина за нарачка е 1700 ролни.