Pre-loader

Произведуваме фиберглас мрежа

Произведуваме висококвалитетна фиберглас мрежа за изолациони системи и фасади

Нудиме повеќе типови: Megafix 145g, Megafix 160g и други.

Нудиме висок квалитет на фиберглас мрежа

Добредојдовте на веб-страницата на Mega Trade Production

Од самите почетоци, фирмата е водена со визија и мисија да постане специјализирана за производство на производи од фиберглас. Главниот производ вклучува фасадна мрежа од фиберглас од висококвалитетни репроматеријали.

Денес семејството на Mega Trade Production е составено од повеќе професионалци кои со својата посветена работа со години наназад ги унапредуваа своите вештини, и на компанијата и овозможуваат производство со највисок квалитет.

— Сенат Усеиноски, Извршен Директор
— Енес Усеиноски, Генерален Менаџер

Нудиме висок квалитет

Наши производи

Зошто да не изберете нас?

Прв македонски производител на фиберглас мрежа за изолациони системи и фасади.

Горди сме на сите постигнати резултати за производство на стаклено фасадна мрежа, продажба на материјали, работен простор од 3000 м2, тим кој се спротиставува на сите задачи и проблематики за производите и услугите кои ги нудиме:

  • Личен деловен однос
  • Флексибилен логистички центар
  • Производ со Ваша приватна ознака
  • Висок квалитет
  • Тим од професионалци
  • Експертиза
  • Посветност

Последни новости и настани

Прочитајте ги најновите вести и настани за Mega Trade Production.